Kodista kotiin on nopein tapa löytää kiinteistönvälittäjä

Kun etsit kiinteistönvälittäjää, on Kodista kotiin oikea paikka sinulle. Autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kiinteistönvälittäjän laajasta kumppaniverkostostamme.

Täytä muutamassa minuutissa tarjouspyyntilomake näppärästi sovelluksessamme, lisää kuvat asunnostasi ja paina lähetä.

Saat vastauksena tarjoukset 3-5 kiinteistönvälittäjältä suoraan puhelimeesi parin päivän sisällä. Voit sitten rauhassa katsoa tarjoukset läpi ja valita niistä itsellesi mieluisimman kiinteistönvälittäjän kotisi myyntiin.

Unohda aikaa vievä etsiminen, netissä vertailu ja turhat puhelut. Anna meidän tehdä puolet työstä ja käytä itse vapaa-aikasi parempaan kuin kiinteistövälittäjän metsästämiseen.

Miten voimme olla avuksi?

Jätä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä!

Miksi Kodistakotiin.fi kehitettiin?

Kodistakotiin.fi on palvelu, joka tähtää arjen helpottamiseen välittämällä tekijöitä kiinteistönvälitykseen ja muihin kodinpalveluihin. Yrityksen tavoitteena on auttaa toisaalta palveluntarjoajia jäsentämään muuttuvaa markkinaa, toisaalta kuluttajaa löytämään itselleen sopivat tarjoajat kirjavasta joukosta.

Idea lähti liikkeelle kiinteistönvälityksestä, joka on mielestämme jämähtänyt melko perinteisiin metodeihin. Asuntoja mainostetaan vieläkin lehdissä ja liitteissä, ja asiakkaan odotetaan kävelevän liikkeeseen. Halusimme löytää tähän uuden kulman.

Näin syntyi idea kotiin liittyvien palveluiden välittämisestä verkossa yhden luukun periaatteella, asiakaslähtöisesti.

Kodista Kotiin-mobiilisovelluksen avulla asiakas voi minuutissa täyttää asunnon tiedot ja lähettää ne meille. Me arvioimme kohteen ja välitämme sen parhaiten sopiville palveluntarjoajille. Tutustuttuaan tietoihin he antavat hinta-arvion ja oman myyntipuheensa. Asiakas saa vertailtavakseen 3-5 vastausta, joista hän valitsee mielestään parhaalta vaikuttavan ammattilaisen virallista tarjousta varten.

Tällä hetkellä Kodista Kotiin -tiimi muodostuu kolmesta osa-aikaisesta yrittäjästä.

Ville Mäkipää on toiminut myyntitehtävissä ohjelmistoalalla 7 vuotta, joista viimeiset 4 vuotta Oraclen palveluksessa. Sitä ennen hän oli mukana Leaddesk-nimisessä startupissa rakentamassa myyntiä, asiakaspalvelua ja tuotekehitystä.

Seppo Halme on toiminut Oraclella myynnin ja myynninjohdon tehtävissä viimeiset 10 vuotta. Aikaisemmin vannoutunut tee-se-itse -remonttimies on kääntynyt viimeisten remonttien aikana tekijästä palveluiden kuluttajaksi.

Matti Hartikainen puolestaan työskentelee Tiedolla tuotepäällikkönä keskittyen pilvipohjaisiin ratkaisuihin.